Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Езиков център „Марконис“ проведе изпитите на PEARSON за 16-ти пореден път

55 от обучаваните в Езиков център „Марконис“ се явиха на писмен и устен изпит на Pearson (Pearson English International Certificate) тази година, като по традиция нивата им варират от най-ниското до най-високото ниво C2. Както винаги, те положиха изпита, спазвайки всички изпитни правила.

Много се радвам, че тази традиция продължава. Децата са мотивирани да се явяват на тези изпити, особено на международно признатите изпити на PEARSON в най-високите нива.“, каза д-р Николай Николов, управител на „Марконис“ и добави: „Съвсем наскоро един наш обучаван, който е студент в България, сподели със своите съученици, че има нужда от сертификат на PEARSON, за да кандидатства за магистърска програма в САЩ. Той се явява и на изпитите на Cambridge, и на изпитите на PEARSON.“

Акредитираният изпитващ г-ца Цецка Кирилова сподели своите добри впечатления от положения от учениците устен изпит. Тя изрази надеждата си за добро представяне и на писмения изпит и им пожела успех.

Писменият изпит в „Марконис“ започна в 8:00 часа с отваряне на изпитнитре работи, пристигнали от Англия. След приключване на изпитния ден, работите ще бъдат запечатани в специални пликове, чиято цел е конфиденциалност, и ще бъдат изпратени в Англия за проверка и оценка.

Десетки бивши възпитаници на „Марконис“ са приети студенти в престижни европейски и американски университети, благодарение на подготовката си в езиковия център, удостоверена с международно признат сертификат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *