Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Четирима нарушители на пътя са задържани в последните дни от ботевградските полицаи

Около 1.30 часа на 17 май, в с. Трудовец, автопатрул спрял за проверка лек автомобил „Рено Клио“, управляван от жител на селото. Водачът бил тестван за употреба на алкохол, при което дрегерът отчел 2.66 промила. Нарушителят е задържан за срок до 24 часа и срещу него е започнато бързо производство за извършено престъпление по чл. 343Б, ал.1 от НК.

Около 22.30 часа същия ден, автопатрул спрял за проверка в с. Врачеш лек автомобил „Опел Астра“, управляван от жител на Ботевград. От извършените справки е установено, че поставените регистрационни табели са издадени за друг автомобил. Водачът е задържан в полицейския арест. По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 345, ал.1 от НК.

Около 1.55 часа на 19 май, на ул. „Дондуков“, автопатрул извършил проверка на лек автомобил „Ауди“, управляван от ботевградчанин. Водачът бил изпробван с дрегер и задържан в полицейския арест, след като дрегерът отчел 2.56 промила. Срещу нарушителя е започнато бързо производство за извършено престъпление по чл. 343Б, ал.1 от НК.

Около 2.55 часа на 20 май, на ул. „Г.С. Раковски“, автопатрул предприел проверка на товарен автомобил „Исузу“, управляван от жител на града. Водачът бил тестван за употреба на алкохол, при което дрегерът отчел 1.58 промила. Нарушителят е задържан за срок до 24 часа и срещу него е започнато бързо производство за извършено престъпление по чл. 343Б, ал.1 от НК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *