Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Търсят фирма за ремонт на дворното пространство на ДГ „Синчец“

От началото на седмицата строителните фирми могат да заявят своето участие в обществнеата поръчка на Община Ботевград с предмет „Основен ремонт на детски площадки и настилки в Детска градина „Синчец” – гр. Ботевград със средства по проект „Красива България“ на Министерството на труда и социалната политика. Събирането на оферти или заявления за участие е до 30 май 2024 г. вкл.

Обществената поръчка за ремонт на детски площадки и настилки в Детска градина „Синчец“ е с прогнозна стойност от 245 765,48 лева (без ДДС).

Обектът представлява част от дворно пространство на детско заведение-публична общинска собственост и не третира сградата на детската градина, изградена в него. Предмет на проекта е благоустрояването на дворното пространство и ремонтирането на детските площадки и настилки в него. Предвидените ремонтни дейности включват подмяна на настилки, бордюрни ивици по контура и последващо оборудване с детски съоръжения.

Всички видове строително-монтажни работи, предвидени за изпълнение, както и техните количества, са посочени в техническата спецификация, инвестиционния проект и количествената сметка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *