Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

ФК „Балкан 1929“ започна подготовката за новия полусезон с 4 нови попълнения

Днес ФК „Балкан 1929“ започна подготовката за новия полусезон. Ботевградският тим се подсилва с 4 нови попълнения: Емил Ангелов, който идва от отбора на „ЦСКА 1948“, Костадин Велков, идващ от „Славия“, Божидар Владимиров и Ивало Величков, ляво крило на „Чавдар“-Етрополе.

Балкан запазва и досегашните си футболисти, като според президента на клуба – Иван Редовски, селекцията е на едно прилично ниво.

5 контролни срещи предстоят на Балкан по време на подготовката. Първата контрола е на 22 януари (събота) с отбора на „Ботев“-Ихтиман, на 29 януари следва мач със „Спартак“-Плевен, на 4 февруари предстои среща със „Славия“(U19), на 9 фувруари ще бъде мача с отбора на Севлиево и последната контрола е на 19 февруари с втория отбор на „Ботев“-Враца.

Изградихме един добър отбор с манталитет на победител. Доста точки натрупахме, доста победи направихме и това промени целите….Когато имаш тези резултати и когато се отдава възможност, мисля, че трябва да направим всичко възможно да станем първи., каза Иван Редовски.

Преди първата тренировка отец Николай отслужи водосвет за здраве и успехи на отбора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *