Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Областният управител проведе работна среща с ръководителите на ЧЕЗ и ВиК в областта

Областният управител на Софийска област Иван Иванов проведе работна среща с управителя на „ВиК“ София област  и ръководителя на ЧЕЗ „Разпределение България“ за Софийска област.  В хода на разговорите бяха обсъдени проблеми в областта, касаещи двата оператора. Г-н Нитов и г-н Шумаров запознаха областният управител с най-належащите проблеми в работата на структурите

Г-н Иванов получи уверение, че се работи така, че услугата, която получават жителите на областта да е достъпна и безпроблемна.

2 коментара на “Областният управител проведе работна среща с ръководителите на ЧЕЗ и ВиК в областта

  1. Защо втори месец не изпращат информация за месечните сметки от ЧЕЗ Електро? И не е налична опцията проверка на сметка по интернет? Май ще им е по-удобно да ни „дерат“ на сляпо?

  2. Госпожо от БСП Николина Цолова, Как може да обясните, защо след обявения мораториум за цените вкл. на водата, трябваше да платя значително по-висока цена за същото количество вода за периода от 22.11.2021 г. до 21.12.2021 година? Разликата за 3 сс вода е почти 3 лева, на бележката има „старо и ново“? Дали пак ни излъгаха и се подиграха с нас? Как я мислите тази работа като и всички други цени са вдигнати от лекарства до хранителни продукти? А доста пенсионери вместо повишение, са получили по-малки пенсии? Как да оцеляваме многобройните бедни?!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *