Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

БСП откри предиборната кампания на Софийска област в Правец

„Ние не делим хората на поколения, не ги делим по цвят, не ги делим по етнос. Ние сме БСП  – социалната партия в България. И ако нямаше БСП в последните парламенти, нямаше да има безплатни детски градини и ясли, нямаше да има увеличение на майчинството през втората година, нямаше да има и един куп други мерки – безплатни учебници за децата до 12 клас“. Доказахме,че можем!“. Това каза Иван Ченчев, водач на БСП в 26 МИР-София област на тържественото откриване на предизборната кампания на София област в Правец.

Тръгваме със силна заявка за вота на 2 април и екип от млади хора, каза Ченчев и допълни:“Тук сме, защото сме отговорни пред децата ни. С чувство за национален дълг към всички, които в продължение на столетия са градили България и са живели с мисълта, че правят това за нас, бъдещите поколения. Днес ние сме отговорните за бъдещите поколения.

Ченчев заяв, че БСП е доказала, че е социалната партия у нас. „Доказа го не на думи, а с обещано и изпълнено. Продължаваме – предлагаме безплатни лекарства за деца до 14 години. И това не е популизъм, а точни финансови разчети, които сме направили.Категоричен съм, че децата и #младите хора остават основна отговорност за БСП: Такава отговорност е предложението ни младите хора до 26 години да бъдат освободени от данък труд.

Благодаря и за подкрепата на националната кауза на БСП Ддецата и бъдещето на България като нация да бъдат опазени, и в училищата да не учат децата, че са родени в грешно тяло и могат да променят пола си.

Силна млада листа на Софийска област тръгва от Правец за изборите на 2 април – активни млади хора, местни авторитети и доказали се в своите сфери специалисти, заяви Ченев.

В кандидатската листа са още:

Втори е представителят на Община Самоков Михаил Михайлов. Той е председател на БСП в Самоков, заместник-директор на Професионалната гимназия по туризъм, активен млад човек със силна подкрепа в града.

Трети е отново активен млад човек – председателят на Младежкото обединение на БСП в Етрополе и общински съветник – финансистът Ивайло Георгиев.

Община Своге е представена от Павел Йорданов, също бивш председател на Младежкото обединение на БСП в града, работи в сферата на хранително-вкусовата промишленост.

Следва го заместник-кметът на Община Елин Пелин Георги Янакиев – той е бакалавър по бизнес администрация и е завършил Школа за политически мениджмънт.

Със силно представителство на шеста позиция е Ботевград – с инж. Борис Дренов, местен човек, специалист във високотехнологични компании.

Кандидат за народен представител в 26 МИР е и д-р Грациела Петрова – детски лекар и специалист с над 20 години стаж в системата на здравеопазването, представител на коалиционния ни партньор „Движение за социален хуманизъм“.

Част от екипа е и младият кметски наместник в Осойца и председател на Младежкото обединение на БСП в Община Горна Малина Христина Христова.

Община Костинброд е представена от Камелия Кръстанова, студент “Българска филология” и майка на прекрасен син на 1 годинка. Община Сливница е представена от Светослав Бориславов – с над 18 години стаж в системата на ВиК. Следва председателят на #БСП в Долна Баня Кирил Недев – той е магистър по икономика, завършил с отличие Московския държавен институт по международни отношения. В екипа е и коалиционният партньор от „Нова зора“ Цветослав Колев.

Силно присъствие и на Костенец – кандидат оттам е Юлиан Георгиев – активен млад човек, фермер, който развива семеен бизнес, общински съветник в мандат 2015-2019.

Общинна Копривщица е представена от Славина Радомирова – председател на Българския антифашистки съюз в града, Драгоман – от Зорница Василева, рехабилитатор, бивш председател на БСП в Драгоман и дългогодишен председател на Младежкото обединение на социалистите в града, майка на прекрасни близнаци, а Божурище – от председателя на общинската партийна организация Владимир Пантов.

Гласувайте за БСП с номер 1 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *