Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Благотворителна кампания „Сподели Коледа”организира Община Ботевград

Благотворителна кампания „Сподели Коледа” започва от днес – 2-ри декември. Тя ще се проведе за втора поредна година по инициатива на Общинска администрация – Ботевград. Целевата група, към която е насочена кампанията, са самотно живеещи и крайно нуждаещи се жители на Община Ботевград.

На партерния етаж в сградата на Общинска администрация ще бъде поставена кутия за дарения, в която служителите на общината и гражданите, които желаят, могат според възможностите си да се включат.

Благодарение на кампанията за коледно-новогодишните празници ще бъдат подпомогнати крайно нуждаещи се жители, които, по една или друга причина, не могат да бъдат обхванати от предоставяните от общината социални услуги.

По традиция събраните средства ще бъдат разходвани за закупуване на коледни пакети с хранителни продукти, които ще бъдат дарени на крайно нуждаещите се наши съграждани, за да могат и те да посрещат спокойни и щастливи предстоящите празници.

Комисия ще има задачата да подбере хората, които да бъдат подпомогнати. Кметовете на населените места също ще се включат в подбора на лицата.

Кутията за дарения ще бъде поставена на партерния етаж на общината на 2-ри декември /понеделник/, а събирането на средства ще продължи до 18 декември /сряда/.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *