Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Благотворителен турнир по футбол за служители на МВР се провежда в Ботевград

За първи път Ботевград е домакин на благотворителен турнир по футбол на малки вратички, който бе официално открит в 9.30ч от Любомир Рангелов, председател на Спортния клуб на Областната дирекция на МВР – София област. Турнирът се организира за двадесет и седма поредна година от Областната дирекция на МВР и се провежда за събиране на средства в помощ на служители на системата.

В днешния турнир участват девет отбора от Районните служби на дирекцията, с над 80 участници. Това са Ботевград, Етрополе, Самоков, Сливница, Костенец, Костинброд, Областна дирекция, Своге и Ихтиман. Очаква се в турнира да се включат и полицаи от Придоп.

Средствата от спортният форум ще бъдат предоставени в помощ на служителя Христо Христов от РУ на МВР- Ботевград, чието дете е болно от левкемия. В момента то е на лечение в чужбина. Служителите на МВР щше заплащат за участието си в турнира суми по свое усмотрение, заяви Николай Николов – съдия на турнира.

В 10.00ч бе изтеглен жребий, който определи разпределението на отборите – пр три оббора във всяка група. Първи на терена играха Ботевград и Костинброд.

Любомир Рангелов изрази благодарност към Община Ботевград за предоставяне на зала „Георги Христов“ при провеждането на турнира.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *