Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Поздравителен адрес от Началника на РСПБЗН – Етрополе по случай Международния ден на доброволеца

Уважаеми Госпожи и Господа,

            Скъпи приятели,

            Приемете моите сърдечни благопожелания по случай 5-ти декември – Международния ден на доброволеца!

            На този ден отбелязваме този Международен празник. Празник посветен на хората, които безвъзмездно помагат за подобряване живота на нуждаещите се.

За първи път той се чества през 1985 година по инициатива на ООН, когато световната оганизации по света да благодарността си и уваението към Доброволците.

Искрено и от сърце желая на всички Вас здраве, щастие, сила, борбеност и упоритост за да имате достоен живот!

Вие сте част от нашето общество, наши колеги и сърцата ни винаги ще бъдат изпълнени с подкрепа и възхищение към огромната воля за живот и отдаденост, която съпровожда всеки Ваш ден! В мое лице винаги ще намирате подкрепа и съдействие, за да имате равни възможности за участие в живота на нашата община!

Вече 34 години, чествайки празника като ден, в който институциите, неправителствените организации и всички граждани във всички страни  изразяваме своето уважение и благодарност към доброволците.За да бъдеш добровоц е необходимо да притежаваш силно чувство за отговорност, хуманен дух, борбеност, голяма душа и смело сърце, готовност и саможертва в полза на обществото!

В началото на най-празничния месец от годината, желая на Вас и Вашите близки безброй  поводи за усмивки, крепко здраве, много щастие, късмет и постигане на мечтите си!

Благодаря от името на служителите на РСПБЗН – Етрополе на всички членове на Доброволното формирование към Община Етрополе, че сте все така всеотдайни и ни помагате в трудните моменти и че може да разчитаме на Вашата подкрепа. Нека примера Ви да бъде заразителен и за останалите хора в обществото.

Изключително съм доволен, че познавам и работя с такива хора! Гордея се с Вас и благодаря за разбирането и подкрепата на Вашите близки!

Да бъдеш доброволец трябва да носиш голямо сърце и душа! Да гори огъня във Вас! Да отдадеш изцяло себе си в готовност за труд и саможертва в полза на обществото, което разбира се Вие го правите с желание и упоритост!Хора като Вас ме карат да вярвам в бъдещето, че няма да допуснем риск за живота и здравето на населението от нашата община!

Весел празник!

С уважение:

инж. Ивайло Диков – Началник РСПБЗН – Етрополе

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *