Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

„Шоу без име“ на Нешка Робева обедини таланта на национални и местни спортисти, певци, танцьори и самодейци – в името на благородна кауза

Тази вечер зала „Арена Ботевград“ се превърна в сцена на няколко вида изкуства – танцови, певчески и спортни. Поводът бе представянето на благотворителния спектакъл „ШОУ БЕЗ ИМЕ“ на именитата Нешка Робева и младите таланти в сферата на спорта и изкуството на национално и местно ниво. Спектакълът се провежда с благотворителна цел – в помощ на малката Йордана, която да може да танцува и да се радва заедно с връстниците си.

Участие в спектакъла взеха местните колективи:

Спортен клуб по акробатика Ботевград с треньор Добринка Николова, Мажоретен състав към НЧ „Хр. Ботев“ с ръководител Иванка Христова, Таекуон-до клуб „Сунг -Ри“ с треньор Пламен Трънски, Таекуон-до клуб „Такек-кион“ с треньор Борислав Витков, Танцов състав „Балканска младост“ Етрополе  с хореограф Калинка Пушкарова, Детско-юношески фолкорен състав „Жар“ с.Трудовец с хореограф Георги Иванов.

Гръбнакът на спектакъла са участниците от : Хор „Нуша“ с диригент Нели Андреева, тансьорите Магдалена Янева , Стефан Николов, Йорданка Тупалова, Любомира Геновска, европейските вице олимпийски шампионки Емилия Радичева, Александра Митрович и момичетата от клуб по художествена гимнастика “Левски“ и популярните поп изпълнители  Димитър и Христо.

Турнето се провежда в десет български града, като общият брой на участниците надвишава 2 000 души. То започна на 24 ноември в Благоевград, на 27 ноември в Русе, 29 ноември във Велико Търново, 1 декември в Шумен, 2 декември в ъв Врана, 3 декември – в Бургас и днес в Ботевград. Турнето продължава на 11 декември в София, 14 декември в Пловдив, 15 Стара Загора и приключва на 17 декември във Видин.

Младите български таланти излизат на сцената, обединени под мотото „Можем и сами, но без вас /нашата публика/, не можем…“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *