Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Традиционо коледно тържество подари „Инър Уийл“ на децата и младежите от двата центъра в Ботевград

Днес за пореден път дамите от „Инър Уийл“ клуб Ботевград организираха традиционното коледно тържество за децата и младежите от ДЦДМУ и Център за социална рехабилитация и интеграция. Мястото на събитието бе ресторант“Камелиите“. Президентът на клуба Ванина Каменова приветства всички гости- деца и родители, като им пожела весели празници.

Малчуганите получиха много подаръци, специално изработени и закупени от дамите на клуб „Инър Уийл“, техни приятели и „Кауфланд“. Подаръци имаше и от Дядо Коледа. Тържеството бе съпътствано е много танци, песни, фокуси. За доброто настроение на децата се погрижиха: Детска парти агенция „Фокус мокус“.

Над 45 деца присъстваха на тържеството,придружавани от родител. Като събитието уважиха и директорки на двата центъра г-жа Цвети Георгиева и г-жа Мила Павлова, като отправиха пожелание за много здраве и да се увеличават идеите в действие на дамите от клуб „Инър Уийл“. Децата от своя страна поздравиха добрия старец, дамите и всички гости с няколко коледни песни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *