Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Мъж нападна други двама с метална палка и спрей при тунел „Толи дол“ на АМ“Хемус“

Побой с метална палка на магистрала „Хемус”. Мъж е удрян в главата и е напръскан с лютив спрей, защото е аварирал, а бусът му е пречел на движението. Първоначално нападателят, който е тираджия, избягал, но малко след това е задържан от полицията. 

Всичко това се случва около тунел „Топли дол” на магистралата. Пострадалият е Ганчо Ганев. „Всичко се случи много бързо. Пътувахме по работа с бус на мой приятел. Около 17.15 ч. аварирахме близо до изход на паркинг. Пуснахме буса по инерция на заден ход, за да влезем в паркинга и да не пречим на движението. Спряхме там”, разказва той. 

„До нас паркира камион. Шофьорът започна да ни свири и да вика някакви неща. Отидох и обясних, че сме аварирали, не можем да минем, но има достатъчно място, за да мине той. Върнах се до буса ни, а той се застоя се в кабината няколко минути. След малко излезе от камиона с разпъната метална палка и лютив спрей в ръце. Напръска ме, спрях да виждам каквото и да е било и в този момент ме удари с металната палка”, каза още потърпевшият.

„Видях облака от лютивия спрей. Излязох от буса, за да видя как е Ганчо. Шофьорът се обърна и напръска и мен”, каза Иван Петров, приятел на Ганев, който е пътувал с него в буса.

Източник: NOVA

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *