Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Юбилеен 15-ти Коледен маскен бал на „Марконис“ – шоу, забавления и награди без край

С наближаването на Коледа възпитаниците на езиков център „Марконис“ очакват с нетърпение Маскения бал. Тази година той поднесе на неговите възпитаници, родители и гости много изненади, забавления без край – танци, игри и разбира се много награди. Шоуменът, който подари приказната вечер на децата, е д-р Николай Николов – управител на „Маркионис“. На този бал той и неговото семейство облякоха костюмите на Дядо Коледа, кака Коледа и две джуджета. Специално за всички гости на грандиозното събитие Дядо Коледа и семейството му раздадоха подаръци.

Маскеният бал бе открит тържествено в 20.00ч с изпълненията на Младежки духов оркестър, с диригент Константин Гайдарски и Мажоретен състав, с ръководител Иванка Христова при НЧ „Хр.Ботев“ Ботевград.

„Събитието Маскен бал стана една от емблемите на  „Марконис“ , благодарение на което езиковият център завоюва номинация за иновации на наградите Eltons на Британския съвет на Обединеното Кралство, който отсъди Маскените балове с номинация като иновация в езиковото обучение. Благодарение на тези балове, вие ставате по-добри и по-екипни“, каза с голямо удовлетворение управителят – д-р Николов. Той обяви, че с общото решение на колектива на „Марконис“ и учениците, Маскеният бал вече ще се провежда веднъж на всеки две години, за да може събитието да става още по-грандиозно, след двугодишна подготовка. „Знаете, че най-големите спортни събития се правят през няколко години, така че вие ще бъдете по-мотивирани да се подготвяте още по-добре“, добави д-р Николов.

15-то издание на Маскените балове протече като шоу без завеса- в него всички бяха актьори, играещи своята роля на дансинга, преоблечени в приказни герои –  от Фред Флинстоун, мъжът  прилеп и жената Супермен до принцеса Лея от Междузвездни войни. И това – благодарение на безупречния шоумен д-р Николай Николов, който без никакви усилия успяваше да забавлява своите възпитаници. Разиграни бяха няколко игри. Първата от тях бе децата от най-малкото ниво „As 1“ да запишат определен брой думи на английски език в съответна задача. Преподавателят Румяна Видинова обяви победителите, записали максимален брой думи – 96. Това бяхаЦвета, Йоана, Георги и Марина. Те получиха като награда шоколадови парички. Следващите три игри донесоха много забавления на дансинга. Първата от тях  – „Кой ще седне пръв на стола“ изискваше бързина и сръчност на участниците в нея. Втората игра избра най-добрите танцьори измежду три двойки от малките ученици. Третата бе за най-големите, която също излъчи дан-добрите танцьори. Оценяването бе извършено от жури, а наградите бяха шоколадови лакомства и плодове.

Кулминацията на Маскения бал бяха фойеверките на голямата юбилейна торта. Д-р Николай Николов изрази своето голямо задоволство от успехите до момента , като благодари на целия екип на „Марконис“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *