Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Една обиколка на земното кълбо

Какво бихте направили, ако ви съкратят от работа?

Някои хора биха се зарадвали и възползвали от ситуацията, за да се отдадат на заслужена почивка. Други биха побързали да си намерят нова работа. Трети може би ще предпочетат да направят някое пътешествие преди това.

Авторката на тази книга-пътепис решава да направи една пълна обиколка на земното кълбо за 53 дни и 52 дати, с 22 полета, през 5 континента и 11 държави:
Полша, Китай, Тайланд, Камбоджа, Малайзия, Индонезия, Австралия, САЩ, Мексико, Боливия и Перу.

Заповядайте на 7-ми януари 2020г. в Исторически музей-Ботевград да се запознаете лично с авторката на книгата, да чуете част от нейните приключения, както и да получите автограф на книгата си, която ще може да бъде закупена след края на събитието. Началото е в 17:55ч. – точно три години след старта на обиколката около Земята, когато Диана взима полет от София до Варшава.
Краят на събитието, който ще бъде в 18:50ч. е съобразен с театъра, за да могат всички закупили билети да стигнат на време.

**********
За авторката: Диана Чавдарова е родом от Ботевград, където живее и учи до 18г. Следва висше образование в УНСС, където завършва специалност „статистика и иконометрия“. Дълги години се занамва с баскетбол, както професионално, така и аматьорски. В края на 2016г. изненадващо загубва работата си и решава да използва момента, за да осъществи колкото се може повече детски мечти и потегля на околосветско пътешествие, за което разказва в книгата-пътепис „Една обиколка на земното кълбо“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *