Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Поздравителен адрес на кмета Иван Гавалюгов по случай Деня на родилната помощ

УВАЖАЕМИ ЛЕКАРИ И АКУШЕРИ,

  УВАЖАЕМИ МЕДИЦИНСКИ РАБОТНИЦИ,

Приемете моите сърдечни поздравления по повод Вашия професионален празник– 21 януари – Ден на родилната помощ!

Най-ценният дар за всички нас е животът, който имаме благодарение на Вашите златни ръце и безценни грижи! Вие сте хората, които превръщат пътя на бъдещите родители в незабравимо и съкровено преживяване! Богатството, което притежавате, помагайки на най-малките и невинни същества да поемат първите си глътки въздух, е неизмеримо.

Вие – акушерите и лекарите, работещи в отделенията за родилна помощ, сте олицетворение на живота в най-чистата му форма, на грижата, любовта и всеотдайността! Вие сте подкрепа, доверие, стабилност и опора във вълнуващия свят на бъдещите майки! Вие сте стожерът, вдъхващ кураж и увереност по време на най-важното събитие в човешкия живот – раждането на дете.

Пожелавам Ви през 2020г., обявена от Световната здравна асамблея за Международна година на медицинската сестра и акушерката, да бъдете здрави, усмихнати, обичани и ценени от Вашите близки и всички хора, които срещате, изпълнявайки благородната си мисия!

ИВАН ГАВАЛЮГОВ,                                                                                                                                                      Кмет на община Ботевград

21.01.2020 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *