Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

По 40 лв. за интернет ще получат учениците от НПГ по КТС-Правец

По предложение на ръководството на училището и с решение на Педагогическия съвет, който днес заседава онлайн, учениците от НПГ по КТС ще получат по 40 лв. за интернет.

Така възпитаниците на компютърната гимназия безпроблемно ще са онлайн. Училището ще покрие сметките им за интернет за два месеца / по 20 лв.на месец/.

„Приемаме мярката, за да имат всички наши ученици достъп до интернет. Съзнаваме, че трудната в момента ситуация създава финансови притеснения за много семейства. За да няма такива, които се чувстват неловко поради стеклите се обстоятелства, ние решихме да приложим мярката за всички възпитаници на НПГ по КТС.  Нека това бъде един малък жест от наша страна. Същевременно се надявам учениците да приемат решението и като своеобразен ангажимент от тяхна страна, за да продължат да участват съвестно и отговорно в онлайн обучението.

Осигурявайки им интернет, ние сме спокойни, че всички имат равен достъп до онлайн комуникацията“-коментира директорът на НПГ по КТС д-р инж. Трифон Трифонов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *