Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Поздравителен адрес от Ръководството на РСПБЗН – Етрополе

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ ОГНЕБОРЦИ,

         Приемете моите най-сърдечни поздрави по случай празника „14-ти септември“ и „Седмицата на Пожарната безопасност 14 – 18 септември“.

     Постигнатите успехи и добри резултати на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Етрополе се дължи на всички Вас, които работихте усилено в екип и отново през тази година са повод за заслужена гордост и професионална удовлетвореност.

      Нека Вашата всеотдайна работа ви дава основание за самочувствие, горд поглед и заслужен авторитет сред близките Ви и жителите на Община Етрополе.

      Изказвам своето голямо удовлетворение, признателност и гордост и Ви поздравявам за смелостта, високия професионализъм, пълната подкрепа, амбицията, личната ангажираност за добре свършената от Вас работа, добрата организация и съпричастността Ви към проблемите на гражданите и гостите на общината през годината. Това е ярък пример за толерантност, разбирателство и добри взаимоотношения сред всички вас. 

     Нашите общи усилия са насочени към подобряване на удовлетвореността на хората и същевременно с това максимално да увеличаваме бързината, качеството и ефективността на действията ни.

    Стресът в работата ни е огромен, тъй като ежедневно се сблъскваме с поредните пожари, бедствия, аварии и катастрофи, но именно удовлетворението, че помагаме на хората и грижите ни за тяхната безопасност изключително ни радва при изпълнението на отговорния дълг към обществото, изпълвайки нашите очи с безброй поводи на гордост от добре свършените оперативни дейности.

    „Оцеляваме защото огъня в нас е винаги по-силен от огъня около нас!“

    Благодарността в очите на хората е най-голямата награда за всеки един пожарникар.
  
    Пожелавам от все сърце крепко здраве, щастие, късмет и успехи на Вас и Вашите семейства!
    Горд съм, че работя с такива служители като Вас!

    „По-силни от огъня!“

инж. Ивайло Диков – Началник РСПБЗН – Етрополе

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *