Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Първият учебен ден тържствено посрещнаха Златаровци

Златаровци отбелязаха тържествено първия учебен ден за учебната 2020/2021г.

Специални гости бяха Диана Къндева /Старши експерт „Организация на средното образование“/, Камен Еленков /началник Отдел „Хуманитарни и социални дейности“/, Росица Василева /бивш директор на ППМГ „Асен Златаров“/.

„Отново настъпи един от най-светлите празници на духа – 15 септември. Всяка година на този ден поставяме ново начало и всеки път искаме да е по-добро, по-резултатно и успешно. Надявам се както започваме годината в присъствена форма, така и да я завършим!“, каза г-жа Даниела Колева, директор на гимназията. Г-жа Диана Къндева представи поздравителния адрес на Росица Иванова, началник на РУО – София – регион: „Отправям сърдечни поздравления към всички учители, родители и ученици! Тази година ще бъде необикновена и с много предизвикателства, но вярвам, че ще се справим. Бъдете здрави, любознателни, смели и постигайте целите си с успех! Не се страхувайте от трудностите, побеждавайте ги с усмивка!“. Г-жа Къндева пожела възпитаниците на Златаровската гимназия да продължават да славят името й и да трупат успехи. Г-н

Камен Еленков имаше честта за първа година да поздрави присъстващите от името на кмета на Община Ботевград: „Фактът, че посрещаме първия учебен ден по по-различен начин не трябва да спира вълнението и тържествения дух, с което ще прекрачите училищния праг. Уважаеми учители, много са предизвикателствата които преодоляхте през изминалата учебна година. Поздравявам Ви за положените усилия! Пожелавам Ви една ползвотворна учебна година!“.

Поздравителни адреси бяха получени и от Народното събрание на Република България, Общински съвет – Ботевград и Център за подкрепа на личностното развитие.

Специален поздрав бе изпълнението на Данаил Петков от XI а клас, който изсвири на китара песента на Емил Димитров „Ако си дал“.

Тази година учениците приети в V-ти клас са 29, а в четирите паралелки на VIII клас – 106.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *