Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

С отличието „Почетна грамота на община Ботевград“ предлагат да бъдат удостоени д-р Вълковска и д-р Чипев

Да бъде присъдено отличие „Почетна грамота на община Ботевград“ на д-р Наташа Вълковска – лекар в „COVID отделение“ към МБАЛ „Ботевград“ ЕООД и д-р Петър Чипев – лекар пулмолог от гр. Ботевград.

С това предложение е излезнал към колегите си общински съветници д-р Илин Черняшки, председател на Общински съвет-Ботевград. В мотивите си той е посоил следното:“Всички сте запознати със сериозните проблеми и последствия, предизвикани от пандемията COVID 19. Гражданите на община Ботевград и към настоящия момент продължават да понасят последствията от извънредната ситуация, като почти ежедневно за съжаление се констатират нови положителни случаи. В тези условия повсеместно се усеща недостиг на лекари и медицински персонал, които да поемат дежурства в обособените „COVID отделения“ и да консултират болни със специфични здравословни проблеми“.

В тази връзка д-р Черняшки предлага , съгласно чл.51,ал.З от Наредбата за символиката и отличията на община Ботевград да бъдат присъдени отличията Почетна грамота на община Ботевград“ на д-р Наташа Вълковска и д-р Петър Чипев за значими заслуги в областта на здравеопазването в община Ботевград.

2 коментара на “С отличието „Почетна грамота на община Ботевград“ предлагат да бъдат удостоени д-р Вълковска и д-р Чипев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *