Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Листата на БСП в София област – съставена от доказан парламентарист, преподаватели, инженери, икономисти, експерти

  1. Иван Ченчев – водач на листата в 26 МИР. Народен представител в 42-рото и 43-тото Народно събрание. Магистър от Националната спортна академия, работил като журналист, редактор и водещ на предаване, завеждащ отдел в различни национални медии, член на НС на БСП и на коалиционния съвет на коалиция „БСП за България“.

2. Игнат Гюров – финансист . Завършил е „Бизнес администрация“. Преминал политически обучение в Национален политически институт „Димитър Благоев“ и Институт за политика към БАН. Семеен е , с три деца.

3. полк. о.р. инж. Иван Иванов – председател на Конфедерация на обществените организации от сигурността и отбраната; Директор на Център за изследване на политиките в сигурността и отбраната. Бил е заместник министър на отбраната. Удостояван с национални и международни награди. Притежава богат професионален опит в сигурността и отбраната.

4. Александър Манолов – Бакалавър по „Счетоводство и контрол” от ВТУ „Св.св. Кирил и Методий” и магистър – „Корпоративен бизнес и управление” от ИУ Варна. Завършил е Българското училище за политика – програма Управленски умения и Академията за социална политика към Института за социална интеграция. Председател на общинския съвет от 2007 до 2011 и общински съветник в община Своге от 2007 г. до днес. Работи като главен експерт в Общопартийната контролна комисия на БСП и втори мандат е председател на Областния съвет на БСП София област.

5. Стоянка Балова – главен асистент в Софийски университет „Св. Климент Охридски“. Доктор по философия, направление „Политически език и реторика“ от Алма Матер. Има магистърски степени по „Политически мениджмънт“ от Софийски университет и втора по  „Биотехнологии“ от Минно-геоложки университет „Св.Иван Рилски“. Работи и като изпълнителен директор на Институт за социална интеграция. Общински съветник – трети мандат в Общински съвет-Златица. Председател на БСП в община Златица.

6. Николай Кокалов – пенсиониран служител на МВР на Република България. В тази сфера е работил на ръководни постове в София-град и София-област.В момента е адвокат в Софийска адвокатска колегия и председател на групата общински съветници в БСП- община Самоков.

7. Борис Калоянов – Финансист, магистър ,,Икономика’’ УНСС.
Работил е като финансист и мениджър във водещи световни компании от туристическия, банковия и автомобилния сектор.
Владеещ: Английски и Руски език. В момента e мениджър на автомобилна компания и предприемач.

8.Емил Даскалов е от град Костенец.Роден е 1981 година. Завършил е в СУ „Св. Климент Охридски“ – магистър по международни политически отношения и сигурност. Работи на летище София, като инспектор „Вътрешна сигурност“. Общински съветник е от 2013 година до настоящия момент. Член е на Областния съвет на БСП. Семеен е.

9. Паолина Цанова е на 34 години от Етрополе. Машинeн инженер, с диплома от Технически Университет – София, магистър в специалност “ Финанси“ от УННС-София и магистър по Начална и предучилищна педагогика от ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий:, работила е като главен експерт „Инвестиционно проектиране, градски дизайн и реклама“ към Община Ботевград. В момента е начален учител. Семейна, с две деца – близнаци.

10. Александър Петров – машинен инженер – магистър. Управител на търговско дружество. Баща на две деца.

11. Мартин Тошков е роден и живее в Елин Пелин. По образование е бакалавър в специалност „Публична администрация“. Работи като експерт в сферата на транспорта и и логистиката.

12. Ангел Бончев – завършил е академията на МВР. Работил е в четвърто Районно полицейско управление. Председател на борда на директорите на ГУСВ до 2014 г.

13. Йордан Коленцов – зъболекар от Пирдоп.председател на Младежкото обединение на БСП и една от основните партийни организации в община Пирдоп.

14. Илка Христова – завършила е българска филология във ВТУ „Св. Кирил и Методий“. Работила е като учител. В момента е маркетинг- мениджър в една от водещите информационни агенции страната.

15. Милко Петров – роден в град Божурище. Завършил е УННС- София, има бакалавърска степен по счетоводство и магистърска степен по одитинг. В момента работи в сферата на обществените поръчки. Член е на БСП от 2016 г.

16. Мартин Пандезов– роден е в Ихтима. Завършил е Лесотехнически университет – специалност „Стопанско управление“. Има магистрърска степен от УНСС-София, специалност „Маркетинг“, Работи в „Български телеком“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

2 коментара на “Листата на БСП в София област – съставена от доказан парламентарист, преподаватели, инженери, икономисти, експерти

  1. Иван Ченчев не беше ли Скравенски зет? Какво е семейното му положение? Има ли нещо общо с нашият край?

Comments are closed.