Ден: 15.04.2021

Община Ботевград, Кметство село Трудовец, НЧ ,,Никола Ракитин 1890“, фолклорен клуб ,,ВАРВАРИ“, група „ШОПСКИ ТРИЪГЪЛНИК” организират фестивал "Златни нишки" на 12-ти и 13-ти...