Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

IMI България дари 2 броя 10-литрови кислородни концентратори за Ковид отделението в Ботевград

Интегрейтид Микро-Електроникс България – компания с изключително високо социална отговорност за четвърти път откликва на нуждите на местната болница с ново дарение за COVID отделението в МБАЛ Ботевград

След като през месец декември 2020 г. Интегрейтид Микро-Електроникс България закупи за Ковид отделението в МБАЛ Ботевград 4 броя апарати за кислородна терапия, сега отново откликва на молбата на болницата и дарява 2 броя 10-литрови кислородни концентратори DeVilbiss (надеждни и прецизни, компактни, но с голям обем, доставящи 95% чист медицински кислород).
Служител на компанията, лекуван в Ковид отделението на общинската болница, наскоро изрази своята благодарност на ръководството на компанията като написа: „Бях от първите пациенти, които имаха възможността да използват дарените от нашата фирма апарати за кислородна терапия. В продължение на 8 дни, аз и кислородната маска бяхме неразделно свързани… Не мога да опиша с думи колко важна и жизнено необходима беше нашата „връзка“ в трудната ми борба за оцеляване. Чувах страхотни отзиви, похвали и брагодарности от пациенти, лекари, медицински сестри. Като пациент, който в голяма степен бе спасен и оцеля с помощта на този апарат, аз бих искала да кажа едно огромно БЛАГОДАРЯ!”

Интегрейтид Микро-Електроникс България пожелава здраве и много сили в битката с COVID-19 на всички лекари и пациенти!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *