Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Работилничка „Весел Великден“ събра деца в парка

Днес от 11:00 часа в Гадския парк дацата от Ботевград и общината се включиха в работилничка „Весел Великден“. Персоналът на Цебтърърт за одкрепа за личностно развитие в Ботевград показаха различни техники за рисуване, лепене и декупаж. В инициативата с интерес се включиха деца, които боядисваха глинени яйца и сътворяваха рисунка на Великденска тематика.

Утре, в деня на събора на Ботевград – 03.05.2021 г., от 08:00 часа в църква „Свето Вознесение Господне“ ще бъде отслужена Архиерейска възкресна света литургия .

В Градския парк от 09:30 часа Общински духов оркестър Ботевград ще зарадва жителите и гостите на града с Великденски концерт, а в 10:30 часа НВПР Ловчански митрополит Гавриил ще отслужи Водосвет за здраве и благополучие. По традиция Дружество „Орханиец“ ще раздаде 30-метров козунак, който Владиката ще освети.

Програмата за децата продължава и в този ден. От 11:00 часа в парка ще посрещнем великденски герои, които ще организират щуро парти „ВЕСЕЛ ВЕЛИКДЕН“ за децата, което ще включва музика, танци, щафетни игри, както и машина за сапунени балони, машина за сняг и мини надуваем замък, подходящ за най – малките!

*Организаторите си запазват правото на промени в програмата при лоши метеорологични условия!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *