Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Трима водачи в нетрезво състояние попаднаха в ареста в празничния ден

РУ-Ботевград: Около 21.25 часа на 6 май, в с. Скравена, полицейски екип предприел проверка на лек автомобил „Фолксваген Поло“, управляван от жител на с. Новачене. 31-годишният водач бил тестван с дрегер и задържан за срок до 24 часа, след като в пробата му били отчетени 1.58 промила алкохол. Срещу нарушителя е образувано бързо производство за извършено престъпление по чл. 343Б, ал.1 от НК.

РУ-Елин Пелин: Около 2.20 часа на 6 май, в с. Байлово, автопатрул спрял и проверил лек автомобил „БМВ“. 43-годишният столичанин зад волана бил изпробван с дрегер и задържан за срок до 24 часа, след като уредът отчел 2.35 промила алкохол в пробата му. Срещу нарушителя е започнато бързо производство за извършено престъпление по чл. 343Б, ал.1 от НК.

РУ-Костинброд: Около 16.20 часа на 6 май, в с. Петърч, автопатрул спрял и проверил колесен трактор, управляван от жител на същото село. Когато тествали водача за употреба на алкохол, униформените констатирали, че 55-годишният мъж шофира тежката машина с 3.54 промила алкохол. Нарушителят е задържан за срок до 24 часа и срещу него е образувано бързо производство за извършено престъпление по чл. 343Б, ал.1 от НК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *