Кметът Иван Гавалюгов изказа съболезнования на близките за загубата на бившия кмет Георги Георгиев

„В чисто човешки план изказвам съболезнования на близките. Това съм направил и в писмен вид към семесйтвото на адреса, на който живеят. Изказал съм съболезнования за загубата. В обществен план нещата са доста дискутируеми и аз не бих си позволил точно в този момент да правя оценки и коментари. Мисля, че мнения относно активността на общественика съм изказал тогава, когато е имало смисъл. В момента да правя оценки е абсолютно ненужно и безмислено. Възползвам се от възможността да поднеса съболзнования на близките и роднините на починалия бивш кмет на община Ботевград. В личен план загубата на близък човек е една лична трагедия.“. Това каза днес кметът на община Ботевград Иван Гавалюгов, по повод внезапната кончина на Георги Георгиев – кмет на Община Ботевград от 2003 до 2015г.

4 thoughts on “Кметът Иван Гавалюгов изказа съболезнования на близките за загубата на бившия кмет Георги Георгиев

  1. На това закъсняло публично съболезнование хората казват „След дъжд качулка“. Добре поне, че не го поднесе на третини или деветини…

  2. Защо закъсняло?
    Не знам да се изказват събокезнования преди някой да е починал.
    Стига злоба и насаждане на омраза.

    1. Закъсняло е 2 дни след смъртта на предишния кмет. Съболезнования се публикуват в деня на смъртта, а не след погребението.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.