Директорът на Бюро по труда – Ботевград Боряна Рускова се връща в родното Русе

От 1-ви юли директорът на ТД „Бюро по труда“-Ботевград, Боряна Рускова, освобождава длъжността. Това потвърди тя пред репортер на Botevgrad.NEWS. Боряна Рускова напуска по лични причини и се връща в родния град- Русе, където продължава работа в системата на Агенцията по заетостта, съобщи Рускова. Тя бе назначена на директорското място в Ботевград през 2017 г, като ръководи екип до 20 човека.

След овакантяване на длъжността, предстои обявяване на конкурс. До тогава ще бъде назначен временно изпълняващ длъжността.

2 thoughts on “Директорът на Бюро по труда – Ботевград Боряна Рускова се връща в родното Русе

  1. Добре, че напуска! Бях омерзена и отвратена от начина, по който преди време под нейно ръководство се процедираше с псевдокурсове, с некомпетентни, безотговорни обучаващи, предоставяне на личните данни на трето, неслужебно лице, което пък се хвалеше пред всички, че фалшифицира чужди подписи и клюкарстваше безогледно, ехидно по адрес на много хора. Тази шефка я уведомих устно за такива неща, както и нейни колеги. Но като капак на всичко ни връчиха фалшиви свидетелства от обучаващо учреждение, което не е имало дейност по нашето „обучение“. За тези злоупотреби също информирах служителите устно. Бях готова да го напрявя и писмено, но други не искаха разправии за „минали работи“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *