Кметският наместник на Радотина – Йовка Милева за проточения ремонт на главния път през селото

Ремонтът на пътя Ботевград-Литаково-Радотина-Рашково започва през април. В началото е имало брожение сред населението, но след това то утихва. В петък – 16 юли и тук строителната фирма „МБ ЛОТ 2-2019“ преустанови работа. Строителите зарязаха голяма ВиК авария на главното шосе. За щастие намиращите в близост къщи не са лишени от водоподаване. Кога и как ще продължат строително -ремонтните дейности, ще научите от интервюто с кметския наместник на Радотина – Йовка Милева.

3 thoughts on “Кметският наместник на Радотина – Йовка Милева за проточения ремонт на главния път през селото

  1. Кмете, да не забравиш : утре в 11:00 чса трябва да бъдеш на срещата в МРРБ по обсъждане на ситуацията с шефа на УС на АПИ, който нареди изтегляне на машините от Литаково, Новачене и Рашково и остави селата с улици като че ли са след бомбардировка и без връзка с Бд.Гледай да отидеш навреме и да си подготвен какво да говориш; вземи и снимки да покажеш тези пишман пътни строители какви окопи оставиха в трите села. В Бд си догоден на приказки, докажи същото и при мин.В.Комитова.

  2. Напротив има недоволство от самото начало и нищо не се прави за наше добро.С водата нищо не се променя, остава си лошото качество на водата и хилядите ВИК проблеми в селото,подменя се една хоризонтална тръба и се прави една безмислена отводнителна инстанция.Разбиха и унищожиха всичко по протежение на шосето.И няма никакви гаранции ,че ще се направи нещо качествено,до тук е само разруха.

  3. Всички по протежение на шосето на Радотина,сме засегнати и недоволни от изпълнението на така наречените ремонтни дейности и няма нужда някой да ни обяснява кое е за наше добро и да ни успокоява, фактите говорят сами за себе си.Положената миналата година асфалтова настилка се разби и изхвърли, започна едно разбиване и рушене,работниците най-нагло обясняват как скоро и къщите ни ще паднат и че им и казано да изсипват материалите точно пред входовете на къщите.Вместо санкции за некачествено изпълнение,за неспазване на проектите и етапите на работа,сега ще им се дават пари да продължат,защото няма друг изход след като са разровили навсякъде.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.