Тончо Токмакчиев, Албена Колева и Кирил Ефремов гостуват в Ботевград с комедията „Мъже под чехъл“

14 септември 2021 (вт.) от 19:00 ч. в НЧ „Христо Ботев 1884“ гр. БОТЕВГРАД гостуват ТОНЧО ТОКМАКЧИЕВ, АЛБЕНА КОЛЕВА и КИРИЛ ЕФРЕМОВ с комедията „МЪЖЕ ПОД ЧЕХЪЛ“ Автор: Миро Гавран Постановка: Владлен Александров Продукция на ДКТ „Константин Величков“ гр. Пазарджик.

Представлението ще се проведе при 50% запълняемост на зрителските места и при стриктно спазване на всички противоепидемични мерки.

Ако един оправдан след погрешна присъда затворник внезапно се завърне при разведената с него жена? Ако, понеже няма къде да отиде, поиска да живее в апартамента, който отчасти му принадлежи и който тя обитава с новия си съпруг? Ако новият прояви разбиране и каже, че няма нищо против? Ако учениците и (защото тя е учителка) започнат да и се подиграват, че живее с двама мъже по (казано на техния език) “системата сандвич”? Ако двамата неочаквано сприятелили се мъже толкова я вбесяват, че ги изгонва да спят заедно на дивана, а тя остава сама в брачното ложе? Ако внезапно се появи още една жена и заедно с това неудържим пристъп на ревност? И ако никой от четиримата вече не знае кого повече обича? Всички тези въпроси трябва да си зададе великолепната комедийна актриса АЛБЕНА КОЛЕВА в звездното обкръжение на ТОНЧО ТОКМАКЧИЕВ и КИРИЛ ЕФРЕМОВ. Елате да видите блестящата комедия на световно известния съвременен хърватски драматург Миро Гавран.

Със специалното съдействие на Община Ботевград.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.