Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Тончо Токмакчиев, Албена Колева и Кирил Ефремов гостуват в Ботевград с комедията „Мъже под чехъл“

14 септември 2021 (вт.) от 19:00 ч. в НЧ „Христо Ботев 1884“ гр. БОТЕВГРАД гостуват ТОНЧО ТОКМАКЧИЕВ, АЛБЕНА КОЛЕВА и КИРИЛ ЕФРЕМОВ с комедията „МЪЖЕ ПОД ЧЕХЪЛ“ Автор: Миро Гавран Постановка: Владлен Александров Продукция на ДКТ „Константин Величков“ гр. Пазарджик.

Представлението ще се проведе при 50% запълняемост на зрителските места и при стриктно спазване на всички противоепидемични мерки.

Ако един оправдан след погрешна присъда затворник внезапно се завърне при разведената с него жена? Ако, понеже няма къде да отиде, поиска да живее в апартамента, който отчасти му принадлежи и който тя обитава с новия си съпруг? Ако новият прояви разбиране и каже, че няма нищо против? Ако учениците и (защото тя е учителка) започнат да и се подиграват, че живее с двама мъже по (казано на техния език) “системата сандвич”? Ако двамата неочаквано сприятелили се мъже толкова я вбесяват, че ги изгонва да спят заедно на дивана, а тя остава сама в брачното ложе? Ако внезапно се появи още една жена и заедно с това неудържим пристъп на ревност? И ако никой от четиримата вече не знае кого повече обича? Всички тези въпроси трябва да си зададе великолепната комедийна актриса АЛБЕНА КОЛЕВА в звездното обкръжение на ТОНЧО ТОКМАКЧИЕВ и КИРИЛ ЕФРЕМОВ. Елате да видите блестящата комедия на световно известния съвременен хърватски драматург Миро Гавран.

Със специалното съдействие на Община Ботевград.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *