Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Дербито на кръга в ОГ Запад е в Правец

Предстоят мачовете от 4-ти кръг на Областна футболна група София запад. Безспорно най-интересният мач ще е между домакините от Правец и Сините орли Своге. Срещата е в неделя от 16:00 часа. До момента Правец е едноличен лидер в първенството с пълен актив от точки – 9. Сините орли пък заемат второто място със 7 точки и са плътно по петите на своите домакини.

В съботния ден от 16:00 час ще се играят два мача от групата. Козаро Ботевград ще приеме Петърч на базата в Правец, като и двата тима ще търсят първа победа през настоящия сезон. Дублиращият отбор на Спортист Своге, съставен изцяло от юноши, пък приема силният отбор на Ком Годеч.

В неделя от 11:00 часа в Драговищица местният Спортист домакинства на Драгоман. До момента тимът от костинбродско има една победа и две загуби. Гостите пък имат две победи и една загуба.

Отново в неделния ден, но от 16 часа Зенит Церово посреща Скравена. Зенит е на 4-то място със 6 точки, а Скравена е на 6-то с 4 точки, натрупани от 1 победа, 1 равен и 1 загуба.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *