Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Козаро Ботевград с победа над ФК Петърч

Козаро Ботевград победи с 2:0 ФК Петърч. Мачът от 4 кръг на Областна група София Запад се игра на терена в Правец поради продължаващ ремонт на помощния терен в Ботевград. Символичните домакини започнаха по-настойчиво срещата и владееха играта. Петърч пък залагаше предимно на контраатаки. През първото полувреме гол не падна и двата тима се оттеглиха на почивка при 0:0.

Втората част започна както и първата и логичното се случи, а именно Козаро поведе с гол на Мартин Методиев. След него с дебютен гол за отбора си се разписа и Христо Георгиев. Той бе точен за 2:0. Резултатът можеше и да бъде доста по-изразителен, но ботевградчани изпуснаха на няколко пъти сами срещу вратаря. При една от атаките те уцелиха и греда.

В края на мача имаше и нерви и сблъсъци, като реферите на два пъти спестиха картони на играчи на гостите. Веднъж за нарушение на последния в защитата им и веднъж за удар без топка.

Победата е първа за оранжевите в настоящия сезон и те вече събират 5 точки. Тя е първа и за треньора Цветомир Ралков, който пое отбора едва преди месец. Петърч пък остава без спечелена точка.

Междувременно децата на Козаро до 14 години записаха убедителна победа днес. Те се наложиха с 5:0 над Звездец м Горна Малина.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *