Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

ОФК Правец и Сините орли си поделиха по едно полувреме и една точка

ОФК Правец и Сините орли Своге завършиха 1:1. Двата тима направиха здрав мач с доста футболни достойнства и логично си разделиха по една точка.

Срещата започна с изненадващ натиск на гостите, които атакуваха повече. В третата минута на мача при центриране от корнер двама футболисти си сблъскаха главите. Играта бе спряна за около 4 минути за оказване на медицинска помощ на играч на Правец.

Настойчивостта на Сините орли продължи и логично в 34 минута при една не добре изнесена топка и сериозна грешка в защитата на домакините резултатът откри Никита Десятков. Голът подейства мотивиращо за домакините и в оставащите минути до края на първото полувреме играта се пренесе в половината на свогенци.

Второто полувреме започна както завърши първото. С атаки на Правец. В 58 минута точен за 1:1 бе водачът в голмайсторската лига на групата Цветелин Цаковски. До края домакините имаха няколко отлични възможности да направят обрат и да спечелят трите точки, но това не се случи.

След изиграването на мачовете от 4 кръг Правец продължава да е лидер с 10 точки. На точка след тях са Драгоман, Зенит Церово и Ком Годеч. Сините орли вече са с актив от 8 точки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *