Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Марин Данчев блести с хеттрик при убедителна победа за ФК Скравена над Спортист Драговищица

ФК Скравена се наложи с 4:1 в домакинството си на Спортист Драговищица. Мачът бе от 5 кръг на Областна група София Запад. С хеттрик в мача се отличи Марин Данчев. В състава на гостите пък липсваха цели 7 основни футболисти.

Още с началния съдийски сигнал футболистите на домакините натиснаха съперника и лесно стигаха до положения за гол. Логичното се случи и в 7-мата минута те поведоха с гол на Марин Данчев. След гола играта се изравни. В 21 минута Спортист имаше шанса да отбележи след пряк свободен удар, но вратаря на Скравена изби влизащата в горния ъгъл топка. Атаките се редяха пред двете врати и при една от тях в 36 минута резултатът бе изравнен от Илиян Георгиев, който реализира с удар от границата на наказателното поле. Така при резултат 1:1 завърши първата част.

Второто полувреме започна както и първото с по-настойчива игра на Скравена и в 54 минута те отново излязоха напред в резултата. Точен от пряк свободен удар за 2:1 отново бе Марин Данчев. Спортист отговори с хубава контраатака в 62 минута, но нападателят им не успя да се възползва от чудесното извеждане. Резултатът стана 3:1 в 67 минута, отново след директен гол от фаул и отново точен бе Марин Данчев.  Последният гол за крайното 4:1 падна в 72 минута. Негов автор бе Анатоли Димитров.

С победата Скравена събира 7 точки, а Спортист остава с 3. Следващата среща на скравенци е в неделя /17 октомври/ от 16:00 часа – домакинство на Сините орли Своге.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *