Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Стефка Граматикова и Борис Борисов за управлението на Община Ботевград (ВИДЕО)

Днес е денят на българската община и местното самоуправление в България. По този повод пред нашата камера застанаха секретарят на Община Ботевград – Стефка Граматикова и зам.кметът Борис Борисов. Как виждат работата на общинската администрация и развитието на общината, става ясно от видеоинтервютата с тях.

„Една от водещите общини в България, с такъв размер, в развитието на икономиката“, така зам.кметът Борисов отговори на поставен въпрос, дали имаме основание да наречем Община Ботевград развита община. По отношение на образованието Борисов заяви, че за нас като млада община с толкова много деца, имаме достатъчно на брой училища с квалифициран персонал. Зам.кметът Борисов посочи още към какви неосъществени цели се стреми общината и определи основните й бъдещи приоритети.

Секретарят на общината Стефка Граматикова отправи благодарност към служителите на общинската администрация, към общинските съветници, кметове на кметства, кметски наместници и всички заети в общинските структури за всеотдайността, и въпреки трудните времена, продължават отговорно да изпълняват своите задължения. „Смятам, че те заслужават уважението на жителите на общината.“, подчерта тя. По отношение на взаимодействието на Община Ботевград и Общински съвет-Ботевград Граматикова даде положителна оценка и заяви, че двете институции работятмного добре и в дух на конструктивизъм. „Ще продължим да работим в полза на гражданите на община Ботевград“, добави общинският секретар.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *