Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Трифон Трифонов и Милчо Владимиров в листата на „Изправи се!Ние идваме!“

С решение на Районната избирателна комисия от днес, 12 октомври 2021г , е регистрирана кандидатска листа на коалиция „ИЗПРАВИ СЕ БГ! НИЕ ИДВАМЕ!“ за участие в изборите за народни представители, насрочени за 14 ноември 2021 г.

Предложениеto на коалиция „ИЗПРАВИ СЕ БГ! НИЕ ИДВАМЕ!“ за регистриране на кандидатска листата е подписано от Данаил Валериев Георгиев в качеството му на пълномощник на Мая Божидарова Манолова – Найденова и на Николай Димитров Хаджигенов – представляващи коалицията. Партията предлага  16 /шестнадесет/ кандидати за участие в изборите за народни представители, насрочени на 14 ноември 2021 г.

Водач на листата е Данаил Георгиев, добре познат в средите на БСП. В нея са включени двама кандидати от нашия регион -бившият директор на НПГ по КТС в периода 1986г до 2020г- инж.д-р Трифон Стефанов Трифонов (четвърти в листата) и Милчо Владимиров от Врачеш (пети в листата). На 11-то място в листата е доц.Пламен Ралчев, който е с корени от Ботевград и Правец. Ралчев е ръководител на катедра „Международни отношенив“ в УНСС-София.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *