Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

22-годишата Миряна от Ботевград загина на място след удар в ел.стълб при „Розите“

22-годишната Миряна Н. загина на място тази нощ около 2.30ч, след удар в електрически стълб. Инцидентът е станал на разклона от пътя от Врачеш за Скравена, в района на „Розите“. Момичето е пътувало със своя приятелка, която за щастие не е пострадала от катастрофата. Двете са пътували с лек автомобил ‘Тойота“.

Според източници на Botevgrad. News преди злощастния удар Миряна е празнувала курбан в ресторант „Черното лале“ във Врачеш, където е и работила от 4 години, но не постоянно. Тя работи още на бензиностанция“ Лукойл“ в Зелин. Празнувала е курбан, тъй като миналата година по това време също е правила катастрофа, на същото място.

Екипът на Botevgrad. News поднася съболезнования на семейството.

9 коментара на “22-годишата Миряна от Ботевград загина на място след удар в ел.стълб при „Розите“

  1. Жалко, че това младо, хубаво момиче е напуснало така рано този свят. Съболезнования на близките, приятелите. Как така става, че не си е взела бележка предишния път и сега след припомняне-курбан повтаря фатално грешката? БОГ да прости. Мир на Душата и Духа.

  2. Днешните млади хора, а и не само, трябва да се замислят преди да се качат на автомобила, дали са в състояние да шофират. Ако не – има таксита!

    1. В този град точно таксита няма… Опитайте да се обадите вечер…
      И сто коментара да напишем, едно прекрасно, младо момиче го няма вече на белия свят!

      1. Като няма таксита това него оправда да карат пияни дрогирани и даси късат главите сами язьк за младото момиче да почива в мир

    2. Да точно тази вечер са измрели били всички бакшиш 6 пъти са се обажда ли момичетата да иде да ги вземе такси и не са искали да идат тези дето са отказали сега спът ли доволни че един живот свърши.

  3. До всички дето пишат глупостите за Мирето че е била друсана ,НЕ Е ВЯРНО ТЯ НИКОГА НЕ Е БИЛА ДРУСАНА. Нея вече я няма за починалите се говорят само хубави неща или нищо.ПОЧИВАЙ В МИР ПРЕКРАСНО МОМИЧЕ . ДЪЛБОК ПОКЛОН ПРЕ ТЕБ ТИ БЕШЕ ПРЕКРАЧЕН ЧОВЕК.ВИНАГИ ЩЕ ТЕ ПАЗЯ ДЪЛБОКО В СЪРЦЕТО СИ.

  4. Жалко че за Мирето… Съболезнования на блиските и семейството… Мире ти беше уникална, усмихната… Никога няма да ти видим отново усмивката на това прекрасно лице…. Съжелявам че не бях до теб, през последните си минути….ЩЕ ЛИПСВАШ МНОГО..
    Ще дойде мига в който ще се срещнем отново. Обичаме те

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *