Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Преди кръга в ОГ София Запад: Козаро приема Спортист 2 Своге, Правец с тежко гостуване на Драгоман

В 7-мият кръг на Областна група София Запад отново ще има интересни и зрелищни сблъсъци. В събота – 23 октомври от 16:00ч. ОФК Правец ще има трудно гостуване на лидера ФК Драгоман. Двата отбора винаги са сред водещите в групата, а срещите по между им винаги са непредсказуеми. В последните три мача Драгоман има две победи с по 1:0, а един е завършил наравно 1:1. Разликата в класирането е едва 2 точки в полза на „граничарите”.

В съботния ден има още една среща от 16:00ч., Петърч – Зенит Церово.. Тя трябваше да се играе в неделя, но бе преместена с ден по-рано. Домакините са на предпоследно място с 3 точки, а церовци са 5-ти с 9т. В последните три мача по между им Зенит има две победи, като последната е от тази пролет и е служебна, тъй като Петърч не се явиха на мача.

В неделя от 11:00 часа в Своге местният Сините орли ще домакинства на Спортист Драговищица. „Орлите” са на 4-то място и се борят за влизане в първата тройка, като са само на точка от Правец. Спортист е 8-ми.

От 16:00ч. в неделя Козаро Ботевград приема Спортист 2 Своге. Мачът ще се играе в Правец. В класирането Козаро е 7-ми, а дубълът на свогенци е последен без точка.

В друг мач вторият Ком Годеч е домакин на Скравена. След загубата във втория кръг от Драгоман, годечани набраха инерция и трупат победа след победа. Скравенци пък започват да се представят все по-стабилно и са във втората тройка на класирането.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *