Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Преди кръга в ОГ Запад: Правец и Козаро се срещат в местно дерби

Тази неделя – 31 октомври ще се изиграе 8-ми кръг на Областна футболна група София Запад. От 15:00 часа Правец ще посрещне съседите си от Козаро Ботевград. Домакините са на 4-то място в класирането, на две точки и на една позиция от челната тройка. В последните три мача отборът лакатуши и записа само една победа и две загуби губейки първата позиция, на която беше в началото на сезона. Нестабилното представяне се дължи и на факта, че тимът бе измъчван от травми на вратарите в последните кръгове. Козаро пък е на 6-то място с 9 точки и също не се представя убедително. В последните три кръга „оранжевите” имат загуба, равен и победа.

От 11:00 часа в Своге ще се играе дербито на кръга между Сините орли и Ком Годеч. Двата отбори са съседи в класирането, съответно на 3-то и 2-ро място. Разликата по между им е три точки в полза на годечани. Орлите все още са единствения тим без загуба в групата. Ком е в серия от 5 поредни победи, в които е допуснал едва 2 гола.

Също от 11:00ч., но в Драговищица се срещат местният Спортист и вторият тим на Спортист Своге. Двата тима са в дъното на класирането. Драговищенци са предпоследни с 4 точки, а свогенци са последни без спечелена.

От 15:00ч . в Лакатник ще играят Зенит Церово и Драгоман. Зенит записаха три поредни загуби в последните си мачове и се отдалечиха от челната тройка. Драгоман са лидери с равни точки с Ком и са в серия от 6 поредни победи, в който е допуснал само 3 гола.

Последният мач от кръга също е от 15 часа. В него Скравена посреща Петърч. Скравена са 7-ми с 8 точки, а Петърч са на позиция зад тях на 2 точки. В последните 3 мача домакините имат победа, равен и загуба. Гостите в последните си 3 мача са записали две победи и 1 загуба от Правец, в която водеха на полувремето, но допуснаха обрат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *