Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Водачът на ПП МИР в София област Йонко Ненчев се срещна с избиратели в Рашково

Поредната среща с избиратели проведе кандидатът за народен представител от ПП МИР и общински съветник за община Ботевград инж. Йонко Ненчев. Водачът на листата за Софийска област посети този път село Рашково. Там бе посрещнат от кметския наместник Радка Николова и жители на селото. Йонко Ненчев се представи с няколко думи на жителите. Зедно  с него бе и третият от листата на ПП МИР, г-н Ивайло Модев. Кандидатът за народен представител каза няколко думи за ПП МИР. По думите му чрез налагането на социално-пазарното стопанство в България ще бъде изградена работеща и ефективна икономика и ще се създаде истинска средна класа.
По-време на диалога един от жителите на селото сподели на г-н Ненчев, че пред входа на гробищата е изсипан чакъл , който затруднява достъпа на хората до самите гробища. На място беше техническият изпълнител на пътно- ремонтните дейности , който след разговор с инж. Йонко Ненчев , увери жителите, че още днес ще предприеме мерки за отстраняването на чакъла и ще бъде решен проблемът.
Жителите на селото споделиха още няколко проблема , които биха искали да се разрешат в селото пред кандидатите за народни представители от ПП МИР , г-н Ненчев и г-н Модев.

Обиколката продължи със среща в кметство Рашково – с кметският наместник Радка Николова.
Там тя запозна кандидатите за народни представители с най- необходимите неща, които тя и жителите искат да бъдат осъществени.


Заедно с кметския наместник, водачът на ПП МИР за София област Йонко Ненчев и третият в листата Ивайло Модев посетиха и местността „Братска могила.“
Тук кметският наместик пожела да се изпълнят някои неща: да се почисти пространството в местността „Братска могила“,  да се поставят пейки, за да може хората да се разхождат удобно в местността.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *