Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Основните приоритети на водача на ПП МИР-Йонко Ненчев ще бъдат инфраструктурните проблеми в община Ботевград

Г-н Ненчев, за трети път сте кандидат за депутат, през последните два избора обаче сте водач на листата в София област. Какво се промени, за да поемете тази отговорност?

Да, за трети път съм кандидат за народен представител от ПП МИР и за втори съм водач за Софийска област. Искам да Благодаря за доверието на председателя на партията – г-н Симеон Славчев, както и на членовете на партията.

Партия МИР подава ръка на всеки, който е загрижен за морала, интелекта и развитието на българската нация и призовава всички български граждани, както в България, така и извън нея да се включат и допринесат лично със своя Морал, Инициативност и Родолюбие за възраждането на българската държава!

Как според партия МИР страната може да излезе от кризите – социална, икономическа и здравна?


• Чрез въвеждането на доказания немски модел на социално-пазарно стопанство ще направим българската икономика работеща и ефективна;

• Постигане на истинска средна класа (над 80 % от българските граждани);

• Ще превърнем България в силна социална и индустриална държава;

• Ще направим така, че да има равномерно развитие на всички райони в страната;

• Искаме да възстановявим експортно ориентираните отрасли в икономиката – туризъм; селско стопанство; транспорт, инфраструктура и логистика; високотехнологични чисти производства;

• Залагаме на балансираното и едновременно действие на структуроопределящите принципи за СВОБОДА И СПРАВЕДЛИВОСТ;

• Ще издигнем ролята на етиката в отношенията;

• Ще се стремим към финансова децентрализация;

• Смятаме да се справим с демографската криза и да се погрижим за младите българска семейства;

• Важен приоритет е защита на българския национален интерес.

Ако бъдете избран за депутат от 26 МИР, какви неотложни проблеми в Ботевградския край бихте решили?

Много проблеми има за решаване в нашата община. Като мои лични приоритети са инфраструктурните – да се довършат ремонтните дейности по подмяна на водопровода, тук отварям скоба, защото имам предвид не само на територията на град Ботевград, а в цялата община, в малките населени места също. За да може и там гражданите да чувстват, че не са забравени и че нещата се случват. Няма как да скрия също амбициите ми в развитието на спорта. Знаем, че Ботевград е известен с баскетбола, но имаме и не малко традиции във футбола и бих искал да се положат усилия и в тази посока, да се ремонтира стадионът най вече.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *