Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Областният управител Радослав Стойчев с благодарствено писмо до ОДМВР-София

Областният управител на Софийска област Радослав Стойчев изказва специална благодарност към ръководството и състава на ОДМВР-София за оказаното професионално съдействие и създадена безупречна организация при подготовката и провеждането на парламентарните избори на 2 октомври 2022 г.

То гласи следното:

„Позволете ми да изкажа най-искрени благодарности на екипа на Областна дирекция на МВР-София за оказаното съдействие и безупречна организация по време на организационно-техническата подготовка и произвеждане на изборите за народни представители на 2-ри октомври 2022 г.

В знак на признателност, от името на техническия екип на Областна администрация на Софийска област и лично от мое име, поздравявам Вас и Вашите служители за проявения висок професионализъм и ангажираност, с които допринесохте за осигуряването на безпроблемната подготовка и произвеждане на изборите, независимо от кратките срокове на работа.

Вярвам, че и за в бъдеще установеното помежду ни ползотворно сътрудничество и институционално взаимодействие ще продължи да се развива както на представляваните от нас институции, така и за 22-те общини на територията на Софийска област.

Най-искрено пожелавам на Вас и екипа Ви здраве и бъдещи успехи!“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *