Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Ивелина Котларова представи книгата си „Моят скучен дневник“ в Ботевград

На 25 ноември младата писателка Ивелина Котларова представи своята нова книга „Моят скучен дневник“ в Общинска читалищна библиотека „Иван Вазов“.

Ивелина Котларова е родена и израснала в Ботевград. Занимавала се е със спорт, танци, уроци по пияно, пеене и всякакви други активности, подходящи за едно дете. От малка има страст към писането, а също и към модата.

Още от дете тя е имала страст към писането и мечтала да напише книга. Тя има за цел да ни накара да почувстваме приятни емоции и да се откъснем от ежедневието. Постарала се е да вкара своите разсъждения като тийнейджър и с написаното да даде добър пример.

„Аз определям себе си като човек на творчеството, аз съм, така да се каже, артист. Не се взимам за писател, като съм издала една книга. Аз съм човек на творчеството – правя дрехи, правя и много други неща. И на мен, понякога, в главата си ми е една малка каша, но аз си я обичам тази каша, защото тя ми помага да се справям с всичко. За мен животът е едно забавление, едно огромно щастие. Докато съм тук искам да пръскам тази енергия, искам да давам усмивки, да карам всички около мен да преследват мечтите си и да се чувстват най-щастливите хора на света. Надявам се днес да сте получили тази частица от мен, която искам да ви дам!“, сподели пред публиката младата Ивелина Котларова.

Специален гост на представянето бе секретаря на Община Ботевград Стефка Граматикова. Интересен факт е, че г-жа Граматикова е била класен ръководител на Ивелина. Ето какво сподели тя пред аудиторията: „Важното е да бъдем вдъхновители, да бъдем усмихнати, това винаги сме поставяли на първо място в нашите часове и в нашето приятелство, като цяло. До ден днешен аз съм приятел със своите ученици и те го знаят. Раздвам се, че тя днес е тук, че Вие познавате едно младо момиче, вече млада майка на две малки прекрасни деца.

Пожелавам на всички вас, които сега не се чувствате уверени да знаете, че има хора, които ви обичат, които ще ви повярват, които винаги ще ви подадат ръка. Дерзайте, осъществявайте мечтите си, макар и на един по-късен етап. На добър път и добре дошла отново в Ботевград!“

Всеки един от присъстващите получи, ръчно изработен и написан от нея, късмет с мотивиращо послание на него.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *