Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Кметът Гавалюгов се включи в инициативата „Приказки и песни пред камината“

„Цената на мечтите“. Народна приказка с това заглавие прочете пред деца и родители кметът на община Ботевград Иван Гавалюгов днес – във втората вечер от инициативата „Приказки и песни пред камината“.

 Събитието  бе част от Празничния календар на Община Ботевград, съвмeстно с Общинска читалищна библиотека „Иван Вазов“ и НЧ“Хр.Ботев“ Ботевград. И тази вечер то започна в 17.30ч в фоайето на читалището, с участието на ботевградски общественици и деца-самодейци.

„Вярвам, че в предстоящите празници ще бъдете с най-близките в хубава семейна среда,  с прекрасни мигове, които ще оставят незабравими спомени и усещане през приятно студените зимни месеци“, каза за финал кметът Гавалюгов. След него приказката „Самотната елхица“ от Ангел Каралийчев прочете общинският съветник Ваня Иванова. Тя пожела на всички присъстващи здраве, късмет и много усмивки в навечерието на коледно-новогодипните празници.

Директорът на детска градина „Иглика“ Ботевград, г-жа Валя Маринова, пък представи руската приказка „Петленце със златно гребенче“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *