Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Иван Редовски: Балкан ще гони първото място, докато има математически шанс за него

Треньорът на Балкан Ботевград Иван Редовски обяви пред Football24.bg, че е доволен от представянето на тима през полусезона и обяви, че докато отборът му има математически шансове да гони класиране във Втора лига ще продължава да го прави.

Тимът започна колебливо сезона, но завършва годината на третото място в едната Югозападна Трета лига.

„Доволен съм от представянето на нашия отбор през полусезона. Видяхте, че сменихме доста играчи и за жалост подмладяването не е лесен процес, започнахме мудно сезона. След това обаче когато влязохме в ритъм показвахме добри игри и победи. За наше огромно съжаление точно когато отборът набра скорост дойде и паузата за полусезона. За момента нямаме напуснали, нямаме и нови. Предстои ни банкет на който да си изчистим сметките с футболистите и да им дадем по една заплата, а след това ще видим какво ще се случи. Имам усещането, че едно-две момчета, които не са основни играчи, могат да търсят късмета си в други отбори, в които да играят по-редовно, обяви Редовски.

Може би знаете, че правим чисто нов терен изцяло финансиран от БФС и ще можем да го използваме в края на пролетта, като нямаме търпение това да се случи. Играем мачовете си на изкуствения терен, който е модерен. Нашата база е и нашата гордост. Надявам се на още по-силно представяне през пролетния полусезон и се надявам да направим нещо сериозно. Има не един фаворит за Втора лига. Чавдар, Марек, Вихрен, това са отборите, които ще се борят за върха, но както вече казах докато имаме математически шансове ние също ще гоним първото място“.

1 коментар на “Иван Редовски: Балкан ще гони първото място, докато има математически шанс за него

  1. Айде молим такива „математици“ да си ритат и тупат топките и да не бъркат математиката с пикия поп!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *