Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Дядо Коледа навести децата от Център за обществена подкрепа – град Етрополе

Дни преди началото на Коледа в Центъра за обществена подкрепа се проведе мило коледно тържество. Много радост и топлина, на всички гости, донесе изпълнението на традиционни коледни песни, а притчата за Коледа ни напомни винаги да вярваме в доброто.

Поздрав от името на общинското ръководство към директора на Центъра за обществена подкрепа – г-жа Йоланта Недялкова, всички служители, децата и техните родители отправи г-жа Росица Иванова – Началник отдел „Образование, здравеопазване, социални дейности и туризъм“ пожела на всички весело посрещане на празниците с любимите хора, здраве и късмет през Новата година.

С пожелания за много благополучие, добро здраве и безброй незабравими моменти през настъпващата 2023 година, се обърна директорът на ЦОП-гр. Етрополе.

Добрият белобрад старец присъства на цялото тържество, което бе подготвено от децата, а след това им поднесе дългоочакваните подаръци. От името на Кмета на Община Етрополе Димитър Димитров на всяко дете бе поднесе красива коледна играчка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *