Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Гръмка победа на Балкан с 4:2 над ЦСКА II на “Българска армия”

Балкан Ботевград завърши с победа сезона в Югозападната Трета лига. Футболистите на Иван Редовски бяха по-добри през целия мач и заслужено стигнаха до убедителното 4:2 над водения от футболния специалист Стамен Белчев, дубъл на ЦСКА.

Срещата на стадион “Българска армия” започна добре за ботевградския тим и още в 15-ата минута мощен самостоятелен рейд на Здравко Атанасов завърши с красив гол от малък ъгъл. До края на полувремето отново Атанасов, Бонев и Колев пропуснаха да увеличат преднината на Балкан. Неприятно пострада капитанът на “зелените” Емил Колев, който удари главата си при едно единоборство и се наложи да бъде откаран до “Пирогов”, откъдето се завърна с четири шева. Втората част домакините се активизираха и дори стигнаха до обрат – 2:1 след неразбирателство в защитата. Футболистите на Балкан Ботевград обаче бързо се поправиха след два гола на Калоян Бонев, който първо се възползва от извеждащо подаване на Йордан Дамянов и безпроблемно прехвърли стража на “червените” за 2:2. Отново Бонев вкара, за да изведе гостите напред в резултата след самостоятелен пробив и силен шут във вратата на ЦСКА II. Крайното 4:2 оформи юношата на Балкан Николай Миков, който реализира хубав гол с глава след отлично центриране на Калоян Бонев.

Така състезателите на Иван Редовски завършват с хубава победа и добра игра над младата армейска селекция и остават на седма позиция от двадесет и два тима в най-силната Югозападна Трета лига.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *