Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Диана Къндева спечели конкурса за Старши експерт „Организация на средното образование“ в РУО-София област

Преподавателят по икономика в ПГТМ“Христо Ботев“ Ботевград, Диана Къндева, спечели конкурса в Регионалното управление по образование-София област за длъжността Старши експерт „Организация на средното образование“. Къндева е назначена със заповед на министъра на образованието и науката Красимир Вълчев на 8 юли.

Диана Къндева е преминала успешно двата етапа на конкурса. В първия е одобрена по документи и допусната до участие в конкурса. Във втория е издържала успешно тест от 25 въпроса, касаещи законови и нормативни документи в средното образование. След като е преминала успешно и събеседването, е одобрена за длъжността.

Това е вторият наш съгражданин, който работи в Регионалното управление по образование. Първият държавен служител в управлението е Иван Николов- настоящ директор на ПГТМ“Хр. Ботев“. През септември 2017 той спечели конкурса и бе нзаначен за Старши експерт по физическо възпитание и спорт към РУО София-област. На следващата година той освободи поста и бе назначен за директор на учебното заведение на 31 март 2018г

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *