Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Ботевград посрещна Виктория Василева и Никола Кръстев от „Има такъв народ“

Виктория Василева, главен секретар на ПП „Има такъв народ“ и водач на листата за София – област заедно с третия в нея Никола Кръстев посетиха Ботевград и се срещнаха със симпатизанти в района, става ясно от пост на самия Кръстев във Фейсбук. Те посетиха месопреработвателното предприятие „Премиер“, където се срещнаха с работещите там.

„Управляващите насаждат страх в хората и целят ниска избирателна активност на парламентарните избори на 4 април 2021 г. По този начин ще бъде силен купеният вот“, каза Виктория Василева. Тя призова хората да бъдат отговорни като упражнят правото си на глас. „Колкото повече хора излязат да гласуват, толкова по-добре, за да намалим влиянието на купения вот. Призовавам Ви да излезете и да гласувате масово, за да изметем тези мошеници“, заяви Василева.

От поста във фейсбук става ясно, че третият в листата на партията за областта Никола Кръстев е представил управленската програма на „Има такъв народ“. Той е подчертал твърдата ангажираност на партията да изпълнени мерките от референдума, промените в избирателната система и въвеждането на електронното гласуване. „Много е важно да променим здравеопазването и образователната система, за да остават хората в България и да спрат да я напускат. Страната има нужда от добре образовани хора, за да се повишават доходите.“ е отбелязал Кръстев.

Платена публикация

2 коментара на “Ботевград посрещна Виктория Василева и Никола Кръстев от „Има такъв народ“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *