Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

БСП в Ботевград закри предизборната кампания

Среща с избиратели в централна градска част на Ботевград бе част от последния ден в предизборната кампания на общинската структура на БСП. Кандидатът за народен представител и водач в 26 МИР Иван Ченчев връчи членската карта на най-новия социалист, влезнал в редиците на партията през настоящата година – Валя Ричанек. Официалната церемония бе съпроводена с традиционното връчване на символа на партията – червена роза.

В последвалата среща с избиратели Иван Ченчев разговаря за бъдещето на държавата и какво включва управленската програма на БСП. “ Чувам, че много хора мечтаят да имат нормални доходи , за да могат да плащат сметките си. За съжаление правителството имаше 2 милиарда за саниране, но за преизчисление на пенсии на възрастните нямаше. Ако хората искат промяна трябва да гласуват за нас, защото само ние можем да донсесем промяна, като една от двете най-големи големи партии. Гласувайки за малките партии, гражданите няма да допринесат за тази промяна“, каза Ченчев и призова да изберат бюлетина 4. По думите му платените социолози афишират нереалистични процентни разлики между БСП и ГЕРБ, с цел да откажат хората да гласуват за БСП. “Всъщност вече и Америка каза на Борисов, че е корумпиран , според доклад на държавния секретар. В София вече се казва, че БСП печели изборите. Защото именно София дава тласъка на развитието на държавата, от там ртъгнаха и гражданските протести срещу правителството на Борисов“. Ченчев изрази мнение, че при демографската криза, в която се намира България, детските градини трябва да са безплатни, както и безплатни учебници от 1 до 12 клас- това са едни от важните преоритети на управленската програма на левицата.

Като красив завършек на предизборната кампания социалистите от Ботевград избраха да бъдат засадени фиданки по случай Седмицата на гората. Това се случи в с. Литаково, където кандидатът за народен представител и кметът Пешо Младенов засадиха 4 кедъра.

3 коментара на “БСП в Ботевград закри предизборната кампания

  1. Рано пиле, рано пее. Времето е с нас. Входът в голямото училище „Н. Й. Вапцаров“ е откъм канала. А изходът е откъм заведението на ул. „Стара планина“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *