Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Дирекция „Сигурност и обществен ред” започва акция за неправилно паркирани и изоставени автомобили в големите села

Проверки за паркирани или изоставени по тротоари и в зелени площи автомобили започват в големите села на община Ботевград. Освен за автомобили, ще се проверява и за селскостопанска техника, намираща се върху общински терени. Ще се следи стриктно и за спазване на обществения ред. Първата акция започна днес в с.Скравена. Проверките ще продължат две седмици в едно населемно място, след което ще продължат в селата Врачеш, Новачене, Трудовец и Литаково.

Собствениците  на селскостопанска техника и спрени от движение превозни средства ще бъдат предупредени от проверяващите и ще имат 14 дни, за да приберат автомобилите си. Служители на Дирекция „Сигурност и обществе ред“ ще поставят бележка на превозното средство, с която ще уведомяват надлежните лица, че разполагат със срок от три дни, за да го премахнат от общинската собственост. При неизпълнение на предписанието, автомобилът ще се транспортира на площадка за временно съхранение, като за такава е определен дворът на старото БКС (срещу бившата Автогара).

1 коментар на “Дирекция „Сигурност и обществен ред” започва акция за неправилно паркирани и изоставени автомобили в големите села

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *